Hello Colorful Being!


Välkommen till Color Cone, vi är så glada att du hittat hit!

Vi heter Stina Lönnkvist och Josefin Dahlberg och det är vi som står bakom Color Cone. 

Josefin har alltid älskat att vara kreativ och har länge jobbat med att skapa snygga och inspirerande bilder på sociala medier – vilket leder till att hon dagligen får frågor om hur hon redigerar sina bilder. Stina, däremot, är entreprenören som har letat efter sätt att ta fina bilder utan att behöva lägga massor av tid och pengar på instruktionsmanualer, tutorials, dyr kamerautrustning och redigering. Tänk om det fanns ett enkelt sätt för att få sina bilder att se ut som Josefins eller andra duktiga kreatörers?

Som en lösning på detta grundade Stina Color Cone, och Josefin gick direkt igång på idén. Josefin är ansvarig för att vi på Color Cone samarbetar med de främsta och mest inspirerande kreatörerna i Sverige, medan Stina är motorn som får Color Cone att rulla.

Vår vision är att alla ska kunna ta magiska bilder, och att det inte ska behövas så mycket mer än ett klick! Livet är för kort för att stirra in i en skärm. Du är ämnad för så mycket mer! Gå ut, upplev och ta över världen - så sköter Color Cone resten. 

/Stina & Josefin
 
Ps. Dela gärna dina bilder med oss på Instagram under #ColorCone och inspireras av andra på @color.cone. Vi älskar att se hur resultatet blir!