Före och efter - Vanja Wikström collection

Här kan du se en förhandsvisning av Vanja Wikströms presets som är fyllda av mjuka pasteller, färg och glitter och som får dina vardagsbilder att kännas lite extra drömmiga. Du köper alla fem presets som ett paket och importerar dem sedan till antingen Lightroom CC på datorn och därefter synkar till mobilen, eller direkt till Lightroom-appen i mobilen.

#1. Canggu

En riktig färgklick! Gör så att dina matbilder ser extra smarriga ut eller din outfit extra härlig

 

#2. Foz

Detta preset gör dina bilder drömmiga på bara en sekund!

 

#3. Chaplin

Ett klassiskt svartvitt preset som funkar i alla lägen.

 

#4. Peniche

Det här ljusa och fräscha filtret ger dina dina inredningsbilder ett extra glow! Vem gillar inte det :)

 

#5. Rio

Ett mjukt men färgstarkt filter som gör dina bilder extra härliga! Passar lika bra till vardagsbilder som till resan eller outfitbilder.

 

Om Vanja

Vanja är en inspirerande och peppig momtrepreneur som ärligt delar med sig av sitt liv på sin bloggInstagram och Youtube där det ryms en rackarns massa humor, allvar, GRLPWR. Hon har även den populära podcasten Josefin & Vanja tillsammans med Josefin Dahlberg, och duon har skrivit boken Livsstilsbibeln. Du hittar Vanja på Södermalm i Stockholm där hon bor med sin familj.

Produktinformation

Vid köp får du en nedladdningslänk via email. Där hittar du en .zip-fil med 5 presetfiler för desktop, 5 presetfoton för gratisversionen i mobilen, samt guider för hur du installerar dina presets i Lightroom och kommer igång.