Före och efter - The Energy Collection by Holy Crap

The Energy Collection är för dig som vill föreviga dina Holy Crap moments och få färger att poppa. 

Du köper alla fem presets som ett paket och importerar dem sedan till antingen Lightroom CC på datorn och därefter synkar till mobilen, eller direkt till Lightroom-appen i mobilen.

#1. Astrology Sisters

Har du också en soul-sister? Oavsett om era födelsekartor klickar eller inte kommer detta filter göra susen för era selfies. Boostar rosa och gula detaljer lite extra!

 

#2. Tarot Time

För gula bilder är ett minne blott med detta preset. Som ett tunt täcke kväver den tråkiga toner och framhäver färg utan att göra bilder för kalla. Ett go-to filter för mobilkamera bilder i vardagen. 

 

#3. Crystal Healing

Vill du få till en magisk känsla i dina bilder? Med detta preset skapas en helig aura. Filtret är extra bra på att framhäva reflektioner från kristaller och illuminera blåa toner. 

 

#4. Spiritual Junkie

Detta preset är toppen för att hantera skuggor och djup i inomhusbilder. Du behöver inte längre tajma din fotostund med dagsljus - våga använda blixt istället!

 

#5. Holistic Health

Ät i regnbågens färger för att boosta humöret och hälsan och skapa ögongodis med detta preset. Tips: får gula och lila färger att poppa lite extra. 

Om The Spiritual Collection

Är du likt oss frälst av allt som rör andlighet så har du kommit helt rätt! Amanda och Mathilda står bakom Sveriges största spirituella podcast Holy Crap där de pratar om ämnen inom spiritualitet, hälsa och självutveckling. Vill du ha ett cleant flöde som samtidigt poppar med färg, stjärntecken, kristaller och positiv energi så kommer dessa presets inte göra dig besviken. 

Produktinformation

Vid köp får du en nedladdningslänk via email. Där hittar du en .zip-fil med 5 presetfiler för desktop, 5 presetfoton för gratisversionen i mobilen, samt guider för hur du installerar dina presets i Lightroom och kommer igång.