Före och efter - Stina Lönnkvist collection

Här kan du se en förhandsvisning av Stina Lönnkvists presets, en mångfacetterad samling filter som avspeglar Stinas - eller Stinzas - stil. Med andra ord: en härlig blandning för livets olika tillfällen! Du köper alla fem presets som ett paket och importerar dem sedan till antingen Lightroom CC på datorn och därefter synkar till mobilen, eller direkt till Lightroom-appen i mobilen.

#1. Concrete Jungle

Det här är mitt go to-preset som funkar på de flesta bilder. Det tar fram färger och skuggor, plus ger lyster till hud och omgivning. Perfekt för mobilbilder du vill ge en quick fix i Lightroom-appen! 

 

#2. BFF

Ett ljust och luftigt preset för livets goda stunder - med både människor och djur. Good times! Om bilden är väldigt ljus från början kan du minska exponeringen lite under inställningar, efter att du lagt på BFF-filtret.  

 

#3. Daily Bread

Mitt bästa preset för matbilder! Jag fotar ofta slarvigt med mobilen (är ju hungrig, hallå) och det här filtret räddar kalaset. Det kan ge den tröttaste gamla macka minst en Michelin-stjärna! 

 

#4. Limestone

Det nordiska sommarljusets bleka skimmer möter tropiskt solkysst hud. Stay safe och maxa med SPF, brännan fixar du i efterhand. Psst! Blir det för mycket av det goda kan du gå in i inställningar och färg för att dra upp luminansen i den orangea tonen. 

 

#5. Monkey Forest

På med tropikhatten, vi ska på expedition! Det här filtret tar udden av det färglada och ljusa och skapar en matt och stämningsfull känsla. Passar extra bra för lite dunklare bilder och naturmiljöer. Jag använder ofta Monkey Forest för resor, skogspromenader, kvällsbilder och yoga.

Om Stina

Stina, eller Stinza som hon också kallas, är Color Cones grundare. Hon är dessutom yogalärare och ena halvan av yogaduon Deep OM. På Instagram älskar hon färg, pepp och att motivera andra att våga och följa sina drömmar. Eftersom Stina alltid är on-the-go fotar hon bara med sin iPhone och har Lightroom-presets som sitt hemliga vapen. 

Produktinformation

Vid köp får du en nedladdningslänk via email. Där hittar du en .zip-fil med 5 presetfiler för desktop, 5 presetfoton för gratisversionen i mobilen, samt guider för hur du installerar dina presets i Lightroom och kommer igång.