Före och efter - The Soul Collection by Maja Warodell

The Soul Collection skapar en magisk, helig och varm känsla i dina bilder. 

Du köper alla fem presets som ett paket och importerar dem sedan till antingen Lightroom CC på datorn och därefter synkar till mobilen, eller direkt till Lightroom-appen i mobilen.

#1. Soul food

"Soul food" får verkligen maten att poppa! Det gör att färgerna rättvisa och gör att det ser sjukt gott ut. 

 

#2. Sacred

När jag fotar inredning inomhus använder jag "Sacred". Det ger bilden en varm vintage-look, precis så som jag skulle beskriva mitt hem.

 

#3. Rituals

"Rituals" är filtret jag använder då jag förevigar mina spirituella stunder. Det ger fotot en härligt klar och samtidigt witchy vibe.

 

#4. Mama Gaia

"Mama Gaia" - ett så varmt och mjukt filter - perfekt för power-selfies i kvällssol.

 

#5. Flow

"Flow" är ett kontrastrikt filter med lite kallare, hårdare toner som gör dina bilder klara och som framhäver både ansiktsdrag och snygga hörn av ditt hem.

Om Soul Collection

Drömmer du om ett varmt och genuint flöde som inspirerar dig ända in i själen? Look no further! The Soul Collection by Maja Warodell hjälper dig på traven med dess magiska redigeringar som boostar dina bildar med en perfekt kombination av färg och ljus. Med denna kollektion kommer alla dina bilder kännas som en härlig, digital kram. 

Produktinformation

Vid köp får du en nedladdningslänk via email. Där hittar du en .zip-fil med 5 presetfiler för desktop, 5 presetfoton för gratisversionen i mobilen, samt guider för hur du installerar dina presets i Lightroom och kommer igång.