Före och efter - Sanne Alexandra collection

Här kan du se en förhandsvisning av Sanne Alexandra Josefsons presets som har en sober, naturlig och elegant stil. Du köper alla fem presets som ett paket och importerar dem sedan till antingen Lightroom CC på datorn och därefter synkar till mobilen, eller direkt till Lightroom-appen i mobilen.

#1. Purple Haze

Fånga den där drömska känslan med en lätt pastellfärgad slöja. Får platser att kännas som gryningen efter en sommarnatt med rosa himmel.

 

#2. Tan Lines

Att göra en bild svalare utan att hudtonen blir blek och glåmig är svårt - men med detta preset behåller du magiskt nog en fin solbränna. Vamos a la playa!

 

#3. Cream

Jag älskar när tonerna hos både kläder, smink och bilder går mot olika nyanser av nude. Här får du ett varmt men ändå sofistikerat glow.

 

#4. Café au Lait

Ett preset som får en svensk fika att se lika elegant ut som på en uteservering i Paris! Fungerar för olika typer av lifestylebilder för en avskalad stil.

 

#5. Scandi Home

Jag tycker att blå och grå toner gör sig fantastiskt på många bilder. Detta preset passar inte bara bra för bilder på hemmet, utan även många andra sorts bilder. Från mobilkameran till ett inredningsmagasin på ett klick!

 

Om Sanne 

Sanne Alexandra är influencern, tv-personligheten, designern och mamman som inspirerar alla i sitt sätt att balansera affärer, karriär, familj och hälsa. På sin blogg berättar hon om allt som sker i livet, både i karriären och hemma. Hon driver även klädmärket Sanne Alexandra Stockholm där hon som chefsdesigner fokuserar på skandinavisk minimalism med en feminin touch och trendiga detaljer.

Produktinformation

Vid köp får du en nedladdningslänk via email. Där hittar du en .zip-fil med 5 presetfiler för desktop, 5 presetfoton för gratisversionen i mobilen, samt guider för hur du installerar dina presets i Lightroom och kommer igång.