Före och efter - Linda Hallberg collection

Här kan du se en förhandsvisning av Linda Hallbergs presets, speciellt framtagna för att skapa rätt känsla i porträtt och outfitbilder. Du köper alla fem presets som ett paket och importerar dem sedan till antingen Lightroom CC på datorn och därefter synkar till mobilen, eller direkt till Lightroom-appen i mobilen.

#1. Dusty

Passar perfekt när du vill göra ett porträtt lite varmare och dammigare i färgerna. Lägger även till mer svärta och kornighet i bilden.

 

#2. Vintage

Fick inspiration från gamla fotografier och ville skapa ett filter som ger den där härliga vintagekänslan med avmattade färger och mycket kontrast.

 

#3. Editorial

Skapa en känsla av en editorial photoshoot. Ett lite mörkare bildspråk som passar bra till bilder med turkost och blått i.

 

#4. Intense

Förstärk färger, ljus och kontrast - och få bilden att poppa som ett nyårsfyrverkeri!

 

#5. Noise

Jag gillar att jobba med brus och ljusa upp skuggor. Här har jag även lagt till en touch av rosa för en drömsk ton i bilderna.

 

Om Linda

Linda Hallberg är makeup-geniet som står bakom Linda Hallberg Cosmetics. Hon driver nordens största skönhetsblogg, en Youtubekanal med fokus på skönhet och ett Instagramkonto med nära en miljon följare.

Produktinformation

Vid köp får du en nedladdningslänk via email. Där hittar du en .zip-fil med 5 presetfiler för desktop, 5 presetfoton för gratisversionen i mobilen, samt guider för hur du installerar dina presets i Lightroom och kommer igång.