Före och efter - Josefin Dahlberg collection

 Här kan du se en förhandsvisning av Josefin Dahlbergs presets, som är ett fyrverkeri av färg och feel good som får dina bilder att glittra till alldeles extra. Du köper alla fem presets som ett paket och importerar dem sedan till antingen Lightroom CC på datorn och därefter synkar till mobilen, eller direkt till 
Lightroom-appen i mobilen.

#1. Palma

Detta drömmiga preset skapade jag i Palma för att locka fram den turkosa himlen, förstärka naturens färger och min solbränna. Ett härligt preset som gör mina bilder mer färgglada och glada.

 

#2. Como

Mitt vintagepreset som ger en skön vintagekänsla med härligt ljus. Ett perfekt preset för semesterns alla bilder. 

 

#3. Alperna

Mitt favoritpreset när det kommer till utomhusbilder i härliga naturmiljöer. Detta preset förstärker naturens färger och skapar en skön varm ton som jag älskar!

 

#4. Dalarö

Detta preset förvandlar en mörk sommarkväll eller en molnig, grå dag till ett magiskt ljus. Jag använder det för att ljusa upp och ge mina bilder en ljuvlig ton. 

 

#5. New York

New York ger en härlig varm vintagekänsla och förstärker färgerna på ett snyggt sätt. Ett perfekt preset för outfitbilder i storstaden eller för härliga och ljusa inredningsbilder. 

 

Om Josefin

Josefin Dahlberg är Sveriges power babe som lärt oss mantran som Dream Big, F**k it och Make it Work. På sin blogg, Instagram och Youtube inspirerar hon tusentals andra till ett mer välmående liv. Hon driver även webbshopen Oh La Moon med produkter för spiritualitet och välmående.

Produktinformation

Vid köp får du en nedladdningslänk via email. Där hittar du en .zip-fil med 5 presetfiler för desktop, 5 presetfoton för gratisversionen i mobilen, samt guider för hur du installerar dina presets i Lightroom och kommer igång.