Före och efter - Ida Warg collection

Här kan du se en förhandsvisning av Ida Wargs presets, som gör vardagen härligare med ljusa naturtoner och ett fräscht glow. Du köper alla fem presets som ett paket och importerar dem sedan till antingen Lightroom CC på datorn och därefter synkar till mobilen, eller direkt till Lightroom-appen i mobilen

#1. Stockholm Glow

En räddare i nöden för grå dagar. Ger en varm ton och ett underbart glow!

 

#2. Family First

Perfekt för inomhusbilder för att skapa en ljus, ombonad och härlig känsla. Passar både för familjeporträtt och för mina tränings- och yogabilder.

 

#3. Foodie

Att ta fina matbilder är inte alltid så enkelt, speciellt inte när ljuset är dåligt. Ta bort gula toner och framhäv de smarriga detaljerna.

 

#4. Hazel

Jag älskar lite kornighet för vintagekänsla i mina bilder, speciellt i kombination med en nötfärgad härlig nyans som är smickrande för de flesta hudtoner - oavsett om du är på stranden eller hemma i stan. Hjälper till att ta mina brun utan sol-produkter till nästa nivå!

 

#5. Aqua

Let's go to the beach! Gör dina semesterbilder drömmiga oavsett var i världen du befinner dig.

 

Om Ida

Ida Warg är 31 år och inspirerar på sociala medier med träningspass, veganska favoritrecept, inredning och livet med familjen bestående av sonen Elvis och maken Alexander Pärleros - helt enkelt ett livsstilsfyrverkeri som bjuder på det mesta! Du hittar Ida på hennes blogg, Youtube och Instagram.

Produktinformation

Alla bilder ovan har fotograferats av fotograf Lisa Höök.

Vid köp får du en nedladdningslänk via email. Där hittar du en .zip-fil med 5 presetfiler för desktop, 5 presetfoton för gratisversionen i mobilen, samt guider för hur du installerar dina presets i Lightroom och kommer igång.