Före och efter - The Foodgeek Collection by Foodgeekz

The Foodgeek Collection är för dig som vill få maten att se 50% godare ut och sprida din matglädje med världen. 

Du köper alla fem presets som ett paket och importerar dem sedan till antingen Lightroom CC på datorn och därefter synkar till mobilen, eller direkt till Lightroom-appen i mobilen.

#1. The Breakfast Filter

Detta filter lyfter vilken grå frukost på morgonen som helst till en riktig aptitretare. Förvandla din gröt, eller en stressad smörgås till en drömfrukost. Filtret ger frukostbilden extra lyster och en behaglig färg att vakna till liv med när du gör dagens första check på dina sociala medier. 

 

#2. The Food Bowl Filter

Vi äter gärna vår mat från en skål, sallad eller gryta, det väljer man själv. Det viktiga för oss är att framhäva alla goda färger som samlas, genom detta filtret höjs färgmättnaden på ett sofistikerat sätt. Perfekt när du knappar av snabba mobilbilder! 

 

#3. The Fresh Lunch Filter

Lyft lunchen med extra lyster! Ett magiskt filter som vi ofta använder när man vill få inspiration till en snabb, enkel men färgglad och hälsosam lunch med mycket grönt. En personlig favorit hos oss! 

 

#4. The Pasta Filter

Pastakoman kan ofta se rätt beige ut, men med vårt Pasta filter vill man inget annat än att sätta gaffeln i pastakastrullen en gång till. Filtret ökar konstrasten för att få fram texturen i maträtten, passar generellt sätt perfekt för alla typer av middagar! 

 

#5. The Salad Filter

Vårt goda salladsfilter livar upp den gröna tonen i bilder, precis som de smaker och färger man vill se i en sallad. Vem som helst som inte gillar grönt kommer sukta efter en sallad från sitt social media feed! 

Om The Foodgeek Collection

Tror du som Emmy och Evelina, systrarna bakom Instagram-kontot Foodgeekz, att good food = good mood? Skapa matbilder som får det att vattnas i munnen med hjälp av deras fantastiska presets. Oavsett om du är en heltidskock eller bara gillar att leka i köket kommer dessa filter få maten att se 50% godare ut så att du kan dela din matglädje med världen!

Produktinformation

Vid köp får du en nedladdningslänk via email. Där hittar du en .zip-fil med 5 presetfiler för desktop, 5 presetfoton för gratisversionen i mobilen, samt guider för hur du installerar dina presets i Lightroom och kommer igång.