Före och efter - Edita Renlund collection

Edita "Foodjunkie" Renlunds presets är ljusa och fräscha, konstruerade för att lyfta dina matbilder och fullkomligen få det att vattnas i munnen på betraktaren. Du köper alla fem presets som ett paket och importerar dem sedan till antingen Lightroom CC på datorn och därefter synkar till mobilen, eller direkt till Lightroom-appen i mobilen.

#1. Soft Summer

Lägg på detta preset för att skapa en mjuk varm ton som fångar ljuset. Perfekt för familje-, semester- eller utomhusbilder.

 

#2. BBQ Babe

Mmm sällan har grillat sätt så här fräscht ut! Men även maträtter utanför grillen passar med detta. Få färgerna att poppa och framhäv de ljusa partierna.

 

#3. Smoothie Bowl

Matbilder inomhus kan lätt bli lite gula och trista i tonen, speciellt med en enklare kamera eller mobil. Släng då på det här filtret för svala toner, skärpa och starkare färger! 

#4. Mallorca

Mums! I ett mörkare ljus kommer dessa preset till undsättning! Vipps så förvandlas din mat till en färgsprakande festmåltid, och ger mig semestervibbar vilken vardag som helst.

 

#5. Dinner with Friends

Tända ljus, eftervärme på grillen och samtal i timmar medan solen går ner. Framhäv myskänslan i mörka middagsbilder, både inomhus och utomhus, med detta härliga preset.

 

Om Edita

Edita Renlund är matälskaren som delar sin tid mellan huset i Spanien och lägenheten i Stockholm. Edita inspirerar på sin blogg och Instagram med hälsosam mat utan regler och pekpinnar som gör både magen och humöret glatt!

Produktinformation

Vid köp får du en nedladdningslänk via email. Där hittar du en .zip-fil med 5 presetfiler för desktop, 5 presetfoton för gratisversionen i mobilen, samt guider för hur du installerar dina presets i Lightroom och kommer igång.