Före och efter - Bohemian collection

The Bohemian Collection skapar en analog, bohemisk och tidlös känsla i dina bilder. 

Du köper alla fem presets som ett paket och importerar dem sedan till antingen Lightroom CC på datorn och därefter synkar till mobilen, eller direkt till Lightroom-appen i mobilen.

#1. Pai

Pai är namnet på en bergsby i Thailand. Det är ett preset (filter) som gör din skarpa omgivning mer mjuk och bohemisk, med en lätt touch av rosa - som ett vackert soluppgångsljus. Passar bra till utomhusbilder där det händer mycket.

 

#2. Ubud Market

En hyllning till de underbara kvinnor som arbetar dag för dag på marknaden. Färgkontraster lyfts fram och även det naturliga ljuset från omgivningen. Ubud Market passar bra till bilder som vill ha ett proffsigt lyft men ändå behålla sin naturliga aura. 

 

#3. Vintage Vibes

Vi har alltid haft en förkärlek till den analoga känslan, och vill att den ska gå att få fram även med en mobilkamera. Därför valde vi att göra ett preset i en tidlöst svartvit stil med mycket kornighet. Passar bra när du vill få nya bilder att se äldre ut. Tips: dra ner ljusstyrkan (exponeringen) om bilden blir för ljus.

 

#4. Uluwatu

Uluwatu är ett naturligt filter som förstärker det vackra i orginalbilden: ljusar upp och lägger fokus och klarhet i kontrasterna. Detta preset passar bra till naturbilder och när dina bilder redan är fina från början! Tips: gå till "Färger/Colors" i Lightroom för att förstärka eller dra ner på de färger som passar för just din bild. 

 

#5. Big Day

Ibland vill man minna tillfällen för evigt och här har du ett perfekt preset för det! En bohemisk känsla och gula toner skapar harmoni och att allt smälter ihop. Big Day skapar en tidlös och stämningsfull känsla som passar lika bra på Instagram som i fotoalbumet - eller ett foto du ramar in på väggen. Tips: dra ner ljusstyrkan (exponeringen) om bilden blir för ljus.Om The Bohemian Collection

Kollektionen är inspirerad av vackra platser och vackra stunder - saker du vill minnas för alltid. Du behöver dock inte resa för att skapa minnen, ofta finns det vackra i det lilla. Med The Bohemian Collection blir dina bilder tidlösa och passar lika bra på Instagram som i dina fotoalbum. Beroende på din bild kan man behöva ändra lite i inställningarna, vi hjälper gärna till med tips. Redigering ska gå fort, med våra filter behövs bara ett klick - så att du kan lägga tiden på att vara ute och upptäcka världen!

Produktinformation

Vid köp får du en nedladdningslänk via email. Där hittar du en .zip-fil med 5 presetfiler för desktop, 5 presetfoton för gratisversionen i mobilen, samt guider för hur du installerar dina presets i Lightroom och kommer igång.