Före och efter - Bali Collection

The Bali Collection, filter som ger dina bilder en drömmig tropisk känsla! Presetpaketet skapades när vi redigerade bilder tagna på Bali, vilket innebär att det är inspirerat av de balinesiska färgtonerna men självklart kan de användas på vilken bild som helst för att ge en unik look. Samma som du ser på våra instagramkonton! 

Du köper alla fem presets som ett paket och importerar dem sedan till antingen Lightroom CC på datorn och därefter synkar till mobilen, eller direkt till Lightroom-appen i mobilen.

#1. Sisterhood

Ett filter som representerar vår livsstil - att jobba med det man älskar, på sina bästa platser. Filtret skapar ett härligt ljus. Perfekt för dunkla bilder som behöver piggas upp! 

 

#2. Dragonfruit

Det ultimata filtret för att ge ett perfekt Bali-glow oavsett vart du befinner dig i världen. 

 

#3. Explorers

Ett ljust och luftigt filter som är perfekt on-the-go för de snabba mobilbilderna som inte alltid fångar exakt hur härlig verkligheten ser ut.

 

#4. Sunset

Sunset är ett retro-filter med en drömmig kornighet. Den ljusar upp skuggorna för fler detaljer och adderar nyanser som gör varje tid på dagen till golden hour. 

 

#5. Rainbow

Vad vore Bali utan all underbar hälsosam mat och färsk frukt? Du behöver inte åka till andra sidan jorden för den känslan, utan kan återskapa den hemma med det här filtret. Eat the rainbow! Om The Bali Collection

The Bali collection föddes under en resa till Bali där vi inspirerades av människor, design, natur och mat. Vi ville återskapa den känslan i alla sorts bilder. Beroende på din bild kan man behöva ändra lite i inställningarna, vi hjälper gärna till med tips. Redigering ska gå fort, med våra filter behövs bara ett klick - så att du kan lägga tiden på att vara ute och upptäcka världen!

Produktinformation

Vid köp får du en nedladdningslänk via email. Där hittar du en .zip-fil med 5 presetfiler för desktop, 5 presetfoton för gratisversionen i mobilen, samt guider för hur du installerar dina presets i Lightroom och kommer igång.